Αποστολές

Το κατάστημα μας,σας εγγυάται ότι θα λάβετε τα προ'ι'όντα που παραγγείλατε σε τέλεια κατάσταση και στην χρονική περίοδο που αναγράφεται σε κάθε προ'ι'όν.

Αποστολές γίνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα.Σε ορισμένες περιοχές,κυρίως παραμεθόριες,δεν γίνεται κατ'οίκον παράδοση.Σ'αυτές τις περιπτώσεις,οι παραλήπτες ενημερώνονται απο τις μεταφορικές εταιρείες και θα πρέπει να παραλάβουν τα δέματα απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο.

Πληρωμές με αντικαταβολή είναι δυνατόν μόνο στο Νομό Θεσσαλονίκης και πουθενά αλλού.Το ποσό της παραγγελίας ανακοινώνεται απο τον υπεύθυνο της μεταφορικής και θα πρέπει να πληρώσετε το αντίτιμο για να αποκτήσετε το πακέτο.

Ο χρόνος παράδοσης είναι:

  • 1-2 ημέρες για την Βόρεια Ελλάδα
  • 2-3 ημέρες για την Νότια και Νησιωτική Ελλάδα

Tα ποδήλατα παραδίδονται μονταρισμένα, ρυθμισμένα και (μερικώς, αλλά αρκετά) συσκευασμένα, έτοιμα προς χρήση ώστε να ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση.

Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων γίνονται μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό. Χρονικό όριο επιστροφής ορίζεται σε 30 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του εφοσον έχετε ήδη ενημερώσει την εταιρία μας εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς κατά την τοποθέτηση/συναρμολόγηση από μέρους σας, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Για να επιστρέψετε κάποιο προ'ι'όν παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας: info@bike-bros.gr